Welkom bezoeker
E-mail adres:
Wachtwoord: (vergeten?)
Nog niet geregistreerd?
Fabrikanten
Print deze pagina Print deze pagina Vertel iemand die je kent over dit product. Vertel een vriend
CALCULATOR LS8TCG RECYCLED PRODUCT
Grotere Afbeelding
CALCULATOR LS8TCG RECYCLED PRODUCT
Prijs:
€ 3,14
BTW Excl.
€ 3,80
BTW incl.
Stock

Qty: 0
Artikel nummer 2498B001AA
Vertel iemand die je kent over dit product.
Met deze compacte 8-cijferige handheld-rekenmachine met een groot en duidelijk LCD-scherm beschikt u overal en altijd over handige functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta.
Kenmerken
-8-cijferige groene rekenmachine
-Groot LCD-scherm
-Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta
-Opdrachtindicatie
-Behuizing vervaardigd uit hergebruikte materialen
-Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij
-Schakelt automatisch uit
Uitgerekend groen
Met deze slimme en stijlvolle rekenmachine in zakformaat, die rekenkracht met milieuvriendelijkheid combineert, bent u een echte trendsetter. Ideaal voor mensen die bewust met het milieu willen omgaan en alle bedrijven die op zoek zijn naar het perfecte relatiegeschenk.
Klein formaat, groot LCD-scherm
Ondanks zijn formaat heeft deze rekenmachine een bijzonder groot LCD-scherm. Cijfers zijn duidelijk te lezen en het overzichtelijke toetsenbord met grote, stevige toetsen biedt optimale gebruiksvriendelijkheid. Bovendien kunt u dankzij de doorrolfunctie razendsnel cijfers invoeren zonder dat toetsen blokkeren.
Vereenvoudiging van ingewikkelde berekeningen
Bespaar tijd door ingewikkelde berekeningen te vereenvoudigen. Met twee handige toetsen voor het berekenen van btw berekent u met één druk op de knop belastingtarieven. Het omrekenen van valuta is net zo gemakkelijk. Het converteren van uw valuta in een andere valuta (en omgekeerd) gaat nu sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren. De status van de rekenmachine kunt u direct controleren met de toets voor opdrachtindicatie.
Zorg voor het milieu
De behuizing van de LS-8TCG is gemaakt van 100% gerecycled materiaal uit Canon-kopieerapparaten. Bovendien is voor het verpakkingsmateriaal en de gebruikershandleiding gerecycled papier gebruikt, wat de hoeveelheid afval aanzienlijk vermindert. Het resultaat is een milieuvriendelijke zakrekenmachine die de waardevolle hulpbronnen van onze planeet minimaal belast.
Energiezuinig
Of er nu wel of geen licht is, deze rekenmachine laat u nooit in de steek omdat hij zowel op zonne-energie als op een batterij werkt. De rekenmachine schakelt automatisch uit als deze niet wordt gebruikt, waardoor energie wordt bespaard. Bovendien heeft uw rekenmachine een vervangbare batterij. U hoeft de batterij dus niet weg te gooien als deze leeg is, zoals bij andere rekenmachines vaak wel het geval is.
Betrouwbare kwaliteit
Uw gerecyclede rekenmachine moet aan strenge kwaliteitseisen voldoen. De fabricatie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en de garantie van drie jaar onderstreept nog eens dat wij een uitstekend product leveren. <<<.
Technische Specificaties
Technische details:
Soort:Basic
Type geheugen:RM/CM, M+, M-
Proper use:Portable/Handheld
Beeldscherm:
Cijfers:8
Beeldscherm:LCD
Digit comma separator:3
Kleur:
Kleur:Goud
Gewicht en omvang:
Gewicht:49 g
Gewicht en omvang:
Afmetingen B x D x H:63.5 x 103.5 x 9 mm
Energie:
Batterijtype:CR2016
Voeding:Dual
 
Lid van:
Lid van IT-Resellers Group